Teknologi

Vores metervarer er udviklet så de specifikt optimerer funktionen i det enkelte Lipati produkt. Funktionel løbebeklædning skal sikre en løbende regulering af din kropstemperatur, så den ikke bliver for varm og heller ikke for kold. Ved høje kropstemperaturer bruger din krop for meget energi på at køle den ned, og modsat når den bliver kold.

Vi stræber derfor hele tiden efter at give dig de nyeste funktionelle metervarer, der sikrer dig en god oplevelse på hele turen. 

Great gear makes you enjoy the freedom outside

Parflex tekstil

Parflex

100% genanvendt polyester

Den perfekte kombination af åndbarhed og lethed. Konstruktionen sikrer en høj svedtransportering, der nærmest flytter sveden væk fra kroppen og samtidig føles metervaren ekstrem blød, så du opnår optimal komfort.

Parflex bruges i Cumulus PX Jacket

AirLW2 materiale closeup

AirLW2

100% genanvendt polyester

Den perfekte kombination af åndbarhed og lethed. Konstruktionen sikrer en høj svedtransportering, der nærmest flytter sveden væk fra kroppen og samtidig føles metervaren ekstrem blød, så du opnår optimal komfort.

AirLW2 bruges i Strato tee og Strato singlet

Lapex1 materiale i nærbillede

Lapex1

90% genanvendt polyester/10% elastan

Fleksibilitet og lethed er nøgleordet. Kombineret med en høj slidstyrke får du metervaren, der altid matcher de mest ekstreme krav på løbeturen.

Lapex1 bruges i Cirrus LX1 shorts, Airshorts og Alto LX1 pants

Nærbillede af PremMi materiale

PremMi

90% genanvendt polyester/10% elastan

Kombinationen af garner giver en uovertruffen fleksibilitet og strækbarhed samtidig med en fasthed, der sikrer pasform og komfort uanset hvilke positioner du kommer ud i på turen. PremMi metervaren har en regulerende virkning på kroptemperaturen, en høj åndbarhed og holdbarhed.

PremMi bruges i Nimbo PM tights

Nærbillede af MiEx4 materiale

MiEx4

85% genavendt polyester/15% elastan

Kombinationen af garner giver en let kompression effekt, der samtidig sikrer en blød og behagelig fornemmelse mod huden. Den lette jersey strik giver samtidig høj åndbarhed og høj svedtransportering.

MiEx4 bruges i inder shorts i Cirrus LX 1 shorts og Airshorts

nærbillede af MiEx3 materiale

MiEx3

90% genavendt polyester/10% elastan

Med høj åndbarhed og en letvægtskonstruktion giver stofblandingen dig en blødere fornemmelse mod huden. MiEx3 anvendes som den strikkede del ved læggene i AltoLX1 bukser

NuYarn

78% merino wool/22% genanvendt nylon

Sammenlignet med traditionel merino uld overgår Nuyarn garnet sine konkurrenter på alle parameter: strækbarhed, varmeregulering, tørre tid, vindmodstand og holdbarhed.

Det tørre 5 gange hurtigere, er 35% mere strækbart, har 35% bedre isolering, er 50% mere slidstærkt og har en levetid, der er 3 gange længere.

Alle disse fordele er mekanisk tilført garnet – ingen kemisk behandling og ikke noget der forsvinder ved vask.