Vores vinter løbetøj til damer og herrer

Vores vinter løbetøj til damer og herrer

Vinterløbetøj kan nogle gange være svært at finde i den helt rigtige kvalitet. For selvom det ikke kræver meget udstyr at være godt klædt på til en løbetur, så kan det til tider godt være en rigtig god idé, at finde det helt rigtige løbetøj til en tur i kulden. Lipati kan klæde dig godt på, fra inderst til yderst, så selv den koldeste løbetur kan blive en varm og lækker fornøjelse.  

Læs videre for at lære mere om vores must-haves til de kolde måneder.  

 

Lipati merino nuyarn ls shirt women

Uld løbetrøjen alle elsker: Merino Nuyarn LS Shirt 

Merino Nuyarn LS Shirt er vores baselayer med uld. Og hvad er et baselayer? Mange kender det som skiundertøj, men det kan bruges til alle udendørs aktiviteter om vinteren – også løb.

Ulden i vores merino uld trøje er fra New Zealand, og er spundet på en måde, der optimerer dens egenskaber. Dette betyder, at det er mere strækbart, mere isolerende og mere holdbart end almindeligt uld, men samtidigt tørrer 5 gange hurtigere. Og så holder det op til 3 gange længere end almindeligt merino uld. Fordelen ved at løbe med uld er, at det er termoregulerende, så du ikke overopheder, og at det stadig holder på varmen, selvom det bliver vådt.  

 

Køb Lipati Merino Nuyarn LS Shirt til dame her

Køb Lipati Merino Nuyarn LS Shirt til herre her

 

 

Lipati Calvus Zip Warm Shirt men

Varm løbetrøje: Calvus Zip Warm Shirt 

Her får du en løbetrøje, der kan bruges næsten hele året rundt! Selvom Calvus Zip er vores varme trøje, er den et virkelig alsidigt produkt. Den kan bruges som yderlag over vores Merino Nuyarn LS, under Cumulus jakken som midlayer eller bare med vores Strato AL Tee indenunder. Den er produceret af 80% genanvendt polyester, som er børstet på indersiden for at give en ekstra varmende effekt. Derudover er der høj krave, lynlås i kraven, samt tommelfingerhuller i ærmerne. Calvus Zip Warm løbetrøje findes til både damer og herrer, og er en trøje, som opfylder kravene til design og kvalitet, uden at gå på kompromis med funktionerne. 

                            

Køb Lipati Calvus Zip Warm Shirt til dame her

Køb Lipati Calvus Zip Warm Shirt til herre her

 

Lipati Nimbo PMB Warm Tight women

Verdens måske bedste løbetights: Nimbo PMB Warm Tight 

Vores vinter løbetights, Nimbo PMB Warm Tight,  er et par varme tights der beskytter dig mod kulden på din løbetur. Den børstede inderside føles blød og behagelig mod huden, men varmer også betydeligt mere end almindelige løbetights. Vores vinter løbetights findes både til damer og herrer, og de har begge høj talje og snøre i livet. Derudover har de 3 lommer: 2 i siderne med flap over, samt en bagpå med lynlås. Der er også reflekser, så du kan ses på de mørke ture.

 

Køb Lipati Nimbo PMB Warm Tight til dame her

Køb Lipati Nimbo PMB Warm Tight til herre her

 

Lipati Cumulus PX Jacket men

Let og lækker løbejakke: Cumulus PX Jacket 

Cumulus PX Jacket I den smukke Stormy Blue farve er en let løbejakke der er både vand- og vindafvisende. Løbejakken findes både til damer og herrer og har en krave, to lommer og hul i ærmerne så du kan tjekke dit løbeur når du løber. Det er ikke en decideret vinter løbejakke, men den er perfekt når man matcher den med vores Merino Nuyarn trøje og/eller vores Calvus Zip trøje.

 

Køb Lipati Cumulus PX Jacket til dame her 

Køb Lipati Cumulus PX Jacket til herre her

 

Lipati Oktas Headband unisex

Pandebånd til løb: Oktas Headband 

Mange fryser om hovedet og ørerne når de løber en tur i kulden. Derfor anbefaler vi at du bruger fx et pandebånd til at holde varmen. Dette giver rigtig god mening, især for kvinder, da de hermed kan få plads til hestehalen. Oktas Headband er lavet af 80% genanvendt polyester og findes i en unisex model.

 

Køb Lipati Oktas Headband her

 

Lipati Oktas Hat unisex

Løbehue til de helt kolde ture: Oktas Hat 

Oktas Hat er vores løbehue, der giver fuld beskyttelse om hovedet. Den er fremstillet af 80% genanvendt polyester og er optimal at løbe med når det er rigtig koldt udenfor. Den er lavet i en unisex model, men er en løbehue til herrer og damer.

 

Køb Lipati Oktas Hat her

 

Lipati Oktas Gloves unisex

Løbehandsker med mange detaljer: Oktas Gloves 

Oktas Gloves er et sæt unisex løbehandsker der både er smartphone kompatible og virkelig lækre og bløde. De har en tykkelse der gør, at du både kan bruge dem på de helt kolde dage og de lidt lunere dage. Materialet i håndfladen er lavet af 80% genanvendt polyester, mens håndryggen er af 100% genanvendt polyester.

 

Køb Lipati Oktas Gloves her

 

Vores Lipati produkter er designet til at kunne give dig en virkelig god tur i løbeskoene, og med vores vinter sortiment er du rigtig godt klædt på.